Sitemizi ve oyunu yeni keşfeden misafirlerimizin, daha iyi anlayabilmeleri için ilk gönderiden başlayarak son gönderiye doğru okumalarını öneriyoruz. Blogumuz en geç 3 günde bir güncellenmekte ve yeni yazılar eklenmektedir.

28 Ocak 2010 Perşembe

Neg

Negde yapılan en büyük yanlış oyuncular tarafından bunun hakaret etme olarak algılanmasıdır. Neg, hakaret veya iltifat kesinlikle değildir. Tek amacı karşınızdaki kıza bir iğnelemeyi dolaylı yoldan yapmak ve onun aklında kalacak şeyler düşündürtmektir. İnsan psikolojisi her türlü şeyi kurmaya yönelik olduğu için edeceğiniz en küçük laf öyle bir noktaya varmalıdır ki bu çocuğun (yani siz, oyuncu) dikkatini çekebiliyorum ama beni gerçekten beğenmiyor gibi birşey algılamalıdır ki bırakın bunu düşünmeyi cümlesini bile kurmak zor olduğu için gerçekten akılda kalıcıdır :). Negler,  8 ve üzeri kızlarda en çok işimize yarayacak; çünkü 8 ve üzeri kızlar genellikle her erkeği elde edebileceğini düşünen, sürekli iltifat duyan, etrafından ilgi duyan kızlardır. Alfa erkeği yazımızda belirttiğimiz gibi, alfa erkeğindeki değişmez kurallardan biri diğer erkeklerden farklı olmaktır. Dolayısıyla 8 ve üzeri kızlarımıza ilgi değil beğenmemezlik taktiğimiz olacaktır. Buraya dikkat kesinlikle hakaret değil! Beğenmediğimizi düşündürtecek küçük hareketler, sözler. Bunun da en iyi yolu bizim oyunda en önemli kozlarımızdan olan neglerdir. Oyunumuz belli seviyelerden oluşmaktadır, kıza neglerimizi gönderdikten sonra belli IOI ler alacaksınız bu IOI lerden sonra negler yavaş yavaş bitirilmelidir. Kızın sürekli psikolojisiyle oynayıp bunaltacak değilsiniz ya! Şimdilik negin tam kafanıza oturmadığının farkındayım; bu yazımda sizlere birkaç örnek vereceğim. Yine oturmazsa bizi takip edin, sadece 1 neg cümlesine ayıracağımız yazılarımız olacak. Bu yazılarımızda, bizim neden söylediğimizi nasıl bir zamanda söylediğimizi ve kızın bu durumda ne hissettiğini ve devamında nolduğunu anlatacağız. Başlangıç için kullanabileceğiniz basit neglerimiz:


- Kıyafetini beğendim…..annemde/anneannemde de aynısından var.
- Sarışın bir kıza yaklaştıysanız neg olarak beğendiğiniz tipteki kızların sarışın olmadığını söyleyebilirsiniz
- Çok güzel gözlerin var…. o kadar çok far sürme bence gözlerinin rengini saklıyor.
- Bir kız size olur da bir şekilde model olduğunu söylerse ona el modeli mi? diye sorabilirsiniz.
- En ufak şekilde hedefiniz size kabaca birşey söylerse gülümseyerek “çok dışarı çıkmıyorsun galiba” diyebilirsiniz
- Grupta birden fazla kız varsa ve siz hedefiniz dışında olan diğer kızlardan biri ile konuşurken sorduğunuz soruya hedefiniz birden atlayıp cevap verirse yine küçük bir gülümseme ile “sıranı bekle” ya da “sana sormadım ki” deyin.
- Elbisen güzelmiş… daha önce başka bir kulüpte seni aynı elbise ile görmüştüm sanırım.. üzülme ama güzel yinede :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder